Προφίλ

Το λογιστικό γραφείο στο Περιστέρι ΝΕΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ είναι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου από το 1992 και εδώ και 24 χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες και ουσιαστικές λύσεις σε κάθε ανάγκη Λογιστικής, Φοροτεχνικής και Χρηματοοικονομικής υποστήριξης καθώς και μηχανογράφησης σε κάθε είδους εμπορική και βιομηχανική επιχείρηση. Η ΝΕΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ έχει στόχο την παροχή ολοκληρωμένων οικονομικών υπηρεσιών. Έχει άδεια λειτουργίας από το οικονομικό επιμελητήριο της Ελλάδας καθώς και άδεια υπογραφής λογιστικών καταστάσεων Α΄ τάξης.

Από την μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών του λογιστικού γραφείου ΝΕΔΑ σε διευθυντικές θέσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας και Εμπορίου εξασφαλίζει την σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, τα βραχυχρόνια αποτελέσματα με την μακροπρόθεσμη απόδοση.

Το λογιστικό γραφείο ΝΕΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στους τομείς της Λογιστικής, Φοροτεχνικής, Χρηματοοικονομικής οργάνωσης, που εφαρμόζονται εύκολα σε κάθε επιχείρηση και δίνουν πάντα αξιόπιστα αποτελέσματα. Με σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης και απόλυτη στελεχιακή εξειδίκευση βρίσκεται πάντα δίπλα σας με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες.

Η υποστήριξη του λογιστικού γραφείου ΝΕΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ συμβάλλει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της επιχείρησής σας, οδηγεί στην μεγιστοποίηση των εσόδων κάθε επένδυσης, προσφέρει σιγουριά και προοπτική σε κάθε οικονομική σας δραστηριότητα.